Miért futtassa a mezítláb és a mezítláb cipő olyan egészséges?

Warum barfuß laufen und Barfußschuhe so gesund sind

 Cipő nélkül születünk, tökéletesen mezítláb futhatunk, és így természetes és közös barátságos sétát fejleszthetünk ki. A mai élet azonban nem arra irányul, hogy egész nap mezítláb járjon.

Zaqq-barefoot cipő pikáns

Miért nem futunk többé mezítláb

Ha nemcsak mezítláb fut a tengerparton vagy a réten, hanem minden tevékenységnél egy szöget néz, és gyakran fonóként, lemorzsolódásoknak vagy hippinek látszik. A mezítláb futása egyszerűen nem társadalmi szempontból elfogadható. A szubsztrát, amelyen futunk, természetesen ritkán. Inkább az aszfalton vagyunk, ezért cipő segítségével meg kell védenünk a lábunkat a szilánkoktól, a hegyes szélektől vagy a fűtött kövektől.

Kemény aszfalton egy hegyes kő vagy egy bot sokkal könnyebben fúszik a bőrünkbe, mint a természetes erdőn vagy a rét talaján, ami mindig egy kicsit ad. Tehát elegendő védelemre van szükségünk a lábunk számára!
A mezítláb cipő viselése az a változat, amely a lehető legközelebb áll a mezítláb járáshoz. Miután élvezte a mezítláb cipőt, garantáltan nem teheti meg nélküle. A mezítláb cipő viselése óriási előnyökkel jár!

Mezítláb cipő szandál cliq

Milyen változások változnak mezítláb cipő viselésével?

Csak vegye le a futócipőjét, és mezítláb kocogjon. Gyorsan rájössz, hogy soha nem szállsz le a sarkára. Tudatosan tudjuk, hogy fáj! Passzusunkat úgy terveztük, hogy először a bálákra tegyük. Pontosan ezt csináljuk automatikusan, amikor futunk, amikor elhagyjuk a cipőt - egyfajta vizelet -ösztön, amely megvéd minket a sérülésektől.
Kisgyermekek, akiknek nem vonzzák a cipőt, miközben megtanulnak sétálni, pontosan ezt csinálják. Először jelennek meg a labdán, mielőtt a lábát a sarokba dobnák. Sajnos ezt a természetes mozgást modern cipőnk kiképzi. Már nem a bálára kerülünk, hanem leginkább a sarkon. Ezt ismét megerősítik, amikor értékesítési cipőt visel. Sokan szó szerint bélyegzik a sarkát a földbe.

Mezítláb cipő qore

Ezzel a járásval természetellenes az emberek számára, kevesebb izomot használnak. A lépések szignifikánsan hosszabb ideig lehetnek megtenni, ha először a lábát a sarokra helyezi. Jelentősen kevesebb lépést kell tennie ugyanazon úthoz, mint a Natural Bale Gangnál. A modern cipő sokk -dampáló tulajdonságain keresztül az ízületek és a gerinc elviselhetik a sarok fölé a kemény gördülést - de néha nem! Legtöbbjüknek fiatalkorban nincs problémája. Az életkor növekedésével azonban sok ember szenved az ízületi fájdalomtól.

Sokan nem tudják, hogy ez a fájdalom kapcsolódhat a természetellenes áthaladáshoz. Ez azt okozza, hogy a nem megfelelő csillapítás miatt a nem megfelelő csillapítás miatt a nem megfelelő csillapítás miatt megóvó fontos izmok elvesztése és a nagyobb terhelés.

Zokni mezítláb cipő soqq

Barfoot hajó tőke 

 

Vissza a természetes sétához mezítláb cipővel

A mezítláb cipőt gyakran minimális cipőnek is nevezik. Nagyon vékony és mindenekelőtt rugalmas talpuk van. Gondoskodnia kell arról, hogy a lábad minden izmot használjon, amelyet mezítláb járáskor is használnak. Sajnos sokan pontosan elveszítették ezeket az izmokat, vagy cipő viselésével nem fejlődtek ki gyermekkorban. Ezért kell lassan megszokni a mezítláb cipőket.

Adjon időt a lábad és a lábizmaidnak a fejlődéséhez. Az átváltás után biztosan változást fog érezni a testén. A mezítláb futtatása vagy a megfelelő futás a mezítláb cipőben történő futásban védi a lábunkat, a boka, a térd, a csípő és a gerinc.
Testünk a természetes lengéscsillapítást telepítette. Amikor visszamegyünk a futáshoz, a drága, magas szintű cipő kifinomult csillapítással teljesen felesleges és még kontraproduktív is! Nagyon fontos, hogy rövidebb lépéseket tegyen, hogy megjelenjen a labdán. Ha a lépések túl hosszúak, ez már nem lehetséges, és elkerülhetetlenül a sarkába kerül.

Mezítláb csizmás qice

Olyan, mint az összes többi rutin, amelyet edzeni szeretne. Folyamatosan kell maradnia a labdán, és újra és újra kiképeznie a természetes járást, lehetőleg minden nap. Akkor egy bizonyos ponton automatikusan megváltozik, és többé nem kell figyelnie a megfelelő futásra. A bála banda az új rutinjává válik.

Különösen előkészítheti a lábát a mezítláb cipőkre, ha a lehető leggyakrabban mezítláb és a szubsztrátum legjobb módja. Az elején egy puha rét vagy egy homokos strand megfelelő. Ha megszokta valamit, akkor mindig kipróbálhat új szubsztrátokat.

Mezítláb cipő qnit

Hirtelen több fájdalom, ha mezítláb cipőt visel

Előfordulhat, hogy izom- és ízületi fájdalmat kap az első napokban. Az első egy pozitív jel, mert olyan izmokat épít, amelyeket a természetellenes járás atrofált. Az ízületi fájdalom azonban figyelmeztető jel!
Sokan azt a hibát követik el, hogy mezítláb cipőben futnak, mint korábban, azaz nehéz a sarok. Mivel sok mezítláb cipőnek nincs csillapítása, semmi sem forog, és az ízületek stressze óriási mértékben növekszik.

A ZAQQ mezítláb cipőnk tökéletes a váltáshoz.

A talpunk szuper vékony és rugalmas, de még mindig nagyon egyszerű csillapítással rendelkezik. Ez megkönnyíti a sarokról a bálázásra való váltást. Nagyon normális, ha eleinte újra és újra a sarokra szállsz, miután évek óta megteszed. Ez a szokás edzése valamit igényel.

A minimális csillapítással továbbra is védi az ízületeit, ha az elején nem működne a bálával. A ZAQQ Barefoot cipőnkben a futás teljesen új minőséget kap. Érzi a felületet, és nagyon másképp veszi a környezetét. Megvédi az ízületeit és a gerincét, és optimálisan képezi az izmokat, amelyeknek az egész izom -csontrendszerünknek agilis és egészséges maradnia kell.

Most már nincs több vissza, tehát turkoljon át a tartományunkon. Nemcsak a megfelelő mezítláb cipőnk van az Ön számára a sport és a kültéri, hanem az üzleti és mindennapi tevékenységek számára is.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

Mezítláb cipő hajó quintic

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.

1 / 3