Aktiv durch die Weihnachtszeit

Aktív a karácsonyi szezonban

A sült mandula, a mézeskalács vagy a sütemény illata - snacking egyszerűen a karácsony része. Annak érdekében, hogy ne állítsanak be további kilókat, a fizikai aktivitás most különösen fontos. 

Aktív a karácsonyi szezonban

A szabadtéri mezítláb cipőnkkel télen is szórakozhat.

Fogja meg gyorsan a ZAQQ -t, hogy teljes mértékben élvezze a kiterjedt téli sétákat vagy túrákat.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

 

Expeq szabadtéri mezítláb cipő 

Expeq: megtartja az ígéretét

A vízálló azt mondja rajta, és a vízálló abszolút ez a cipő. Meglepett a hullámok - a száraz lábak maradtak. PürZt az erdő mély pocsolyain - a nadrágom kivételével semmi sem volt nedves a lábán.

Emellett a havat is elviseli, ahogy tegnap tapasztaltam, a tél hirtelen kezdete és a nyári heves esőzések esetén is. A felső cipő több nem -csúszással, mint más mezítláb cipőkkel és alacsony súlyú, tökéletes hosszú túrázási túrákhoz. Vásárlás, amely megéri!

Az Expeq fekete vízálló ügyfélértékelése

>> expeq << 

 

Aktív mezítláb cipő fekete nők férfiak 

Quintic: Szuper

Egész télen viseltem a cipőmet. Különösen a sugarakkal járó kutyával. Nincs több hideg láb, a víz sem hatol be!

De a legjobb dolog az: Nincs több hátfájás! A lábnak van helye a cipőben, és semmi sem présel vagy szemét, akár zoknival, akár anélkül. Eddig a talp nem mutat kopást, bár az itt található utak nagyon sziklások. A cipzár nagyon hasznos, ha felhelyezi. Csak a cipőt ajánlom.

Ügyfél besorolása az quintic fekete víz- és

>> Quintic <<  

 

Explorer mezítláb cipő 

Explorer: Félelmetes

Fél éve volt a cipőm. Néhány mezítláb cipővel ellátott végrehajtó után szkeptikus voltam, de ez a cipő nem okozott csalódást.

Minden nap körülbelül 10 km -re vagyok a kutyáimmal. Szél, időjárás, hideg, hó. A cipő egész télen vett részt, és minden időjárást elsajátította a bal oldalon. Még mindig nagyon jól néz ki. A profil tart, teljesen vízálló, sőt hideg és hó sem árthat neki.

Ritkán annyira lenyűgözött. Minden centet ér.

Vevői besorolás az Explorer fekete víz- és

>> Explorer << 

Vissza a blogba