A fenntarthatóság prioritást élvez

Nachhaltigkeit hat Priorität

Termelési folyamatainkat úgy terveztük, hogy a lehető legszebb és erőforrás -berendezés működjön.

A termeléshez szükséges anyagok kiválasztásától a Zaqq újrahasznosításának lehetőségéig minden döntéssel szemmel kell nézni a mezítláb cipőnk teljes életciklusát. 

A fenntarthatóságnak kiemelt prioritása van 

Max, a Zaqq mezítláb cipőjének döntésével, tudatosan dönthet a kút és a bolygó számára.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

 

 

 

 

A bőr különösen tartós 

A bőr fenntartható, mivel a húsipar természetes terméke. Ahelyett, hogy az állati bőreket hulladékként kezelik, bőrré alakulnak, ami az erőforrások hatékony felhasználását jelenti.

A bőr termékek tartósságukról is ismertek. Egy jól karbantartott bőrcipő évtizedekig tarthat.

Életének végén a bőr biológiailag lebontható lehet, ami azt jelenti, hogy a szintetikus anyagokkal ellentétben nem járul hozzá a növekvő hulladéklerakóhoz.

>> rikett <<

 

 

 

A pamut az egyik legmegfelelőbb anyag 

A pamut megújuló nyersanyag, ami azt jelenti, hogy sokkal alacsonyabb környezeti hatást gyakorol a kőolajon alapuló szintetikus szálakhoz képest. Ezenkívül a pamut biológiailag lebontható lehet, ami környezetbarát választássá teszi. 

A kézzel feldolgozott pamut cipőnk tartós, és kiváló kényelmet kínál, kiváló légzési tevékenységekkel.

>> qnit <<

 

 

Merino gyapjú kiváló ingatlanokkal 

A merinó gyapjú természetesen fenntartható, mivel teljesen biológiailag lebontható és megújítható. A juhok rendszeresen súrolódnak, ami nem árt vagy a környezetet. 

A merinó gyapjú szintén hihetetlenül tartós. Még sok éves használat után is megőrzi alakját és működését, ami kiváló választást jelent a mezítláb cipőnk számára. A termore -szabályozó és az illat -rezisztens tulajdonságok miatt ez a természetes anyag kiváló viselési kényelmet kínál.

>> liqe <<

 

 

Vegán újrahasznosító szövete 

A vegán újrahasznosító szövetünk újrahasznosított anyagokból áll, például műanyag palackokból és más hulladéktermékekből, amelyek egyébként hulladéklerakókba szállnának. A kifinomult újrahasznosítási folyamatok révén ezeket az anyagokat nagy minőségű, tartós szövetekké dolgozják fel. 

Ez az innovatív megközelítés átalakítja a hulladékot értékes erőforrásokká, és olyan anyagokat ad, amelyek egyébként elvesznek, a második életet. Így az ebből az anyagból készült mezítláb cipő minden pár aktívan hozzájárul az éghajlatvédelemhez.

>> sqim <<

 

Vissza a blogba
1 / 3