Elegancia mezítláb cipővel

Eleganz mit Barfußschuhen

A szandálban töltött hosszú nyári idő után a zárt cipője túlságosan keskenynek és kényelmetlennek tűnik számodra? Akkor még nincs Zaqq mezítláb cipője!

Gondolod, hogy a mezítláb cipő jó a szabadidőhöz, de a ruhakód miatt feltétlenül nem működik az irodában? Itt is meg akarjuk győzni Önt az ellenkezőjéről. 

ZAQQ Business mezítláb cipő 

Üzleti kollekciónk kínálja a szükséges stílust az üzleti életben, és a kényelmet, amelyet már nem akar tenni.

  

 

Elegáns George Bootod 

Duqe a tökéletes választás azoknak a férfiaknak, akik nemcsak jól szeretnének kinézni az üzleti életben, hanem kényelmesebben akarnak érezni magukat. 

A DUQE optimálisan támogatja a lábát, és biztosítja, hogy még mindig az irodában töltött hosszú órák után is fitt és energikus. 

Nem számít, milyen kihívásokkal jár a nap - a duqe -val pihenve és stílusosan megy hozzájuk.

>> duqe <<

 

 

 

 

A klasszikus Derby öltöny cipője 

A BRIQ -t úgy fejlesztették ki, hogy mindkét világ legjobbjait kínálja neked: a klasszikus derbi cipő időtlen esztétikáját és az összehasonlíthatatlan mezítláb érzést a maximális kényelem érdekében. 

Jellemző nyitott kötéssel és a minimalista kialakítással tökéletesen illeszkedik minden öltönyhöz, és nemes, de finom megjegyzést ad a ruhájának. 

Függetlenül attól, hogy fontos üzleti találkozókkal, előadásokkal vagy formális alkalmakkal - a BRIQ hangsúlyozza a professzionalizmust és a stílusérzetét.

>> briq <<

 

 

 

 Időtlen elegancia 

Felesleges dekorációk és tiszta vonalak nélkül a Qarma időtlen eleganciát testesít meg.

Ez csökkentett esztétika tökéletesen illeszkedik a modern üzleti divathoz, amely a funkcionális eleganciára támaszkodik.

De ezek a balerinák nemcsak a tökéletes választás az irodában. Egyszerűségük miatt különféle ruhákkal kombinálhatja őket, és mindig nőies érintéssel rendelkezik.

>> qarma <<

 

 

 

Játékos elegancia 

A hurok, mint kicsi és észrevétlen, hogy erõs lehet, hogy egy egyszerű cipőt nyilatkozatdarabmá alakítson. A dekoratív hurokkal rendelkező balerinák az elegancia és a játékosság tökéletes kölcsönhatását testesítik meg. 

Akár az elegáns ruhával, akár a farmerrel, ezek a balerinák mindig a legmagasabb kényelmet nyújtják a nőies megjelenésben.

>> looq << 

 

 

 

Elegáns csipke -UP 

Inkább egy elegáns csipkét szeretne? Akkor az IQon pontosan a mezítláb cipője.

Klasszikus, időtlen kialakításával az IQon minden üzleti ruhához illeszkedik, és hangsúlyozza a szakmai karizmáját. 

Az irodában egy nap hosszú és kimerítő lehet, de az IQON -val a stressz szó szerint az ajtón marad. Ez a cipő olyan könnyű, hogy alig érzi magát, még órák után is. 

>> iqon << 

 

 

 

Az alkalmi cipője stílusosan

Nem kell elmennie egy leereszkedést, és inkább véletlenül elmenned az irodába, és még mindig stílust kell meggyőzni? 

Akkor a Bőr Sancer Qool tökéletes az Ön számára! Akár elegáns nadrág, akár farmer esetében ez a mezítláb cipő mindig hűvös megjelenést nyújt.

>> qool << 

 

 

Vállalkozásod alkalmi csipke-up

Néha kevesebb több - és pontosan ezt testesíti meg. Ez az egyszerű héj a férfiak számára tökéletes választás mindenkinek, aki egy nyugodt, de elegáns üzleti alkalmi megjelenésre támaszkodik az irodában. 

Világos, egyértelmű kialakítása sokoldalúvá teszi - akár jól termelt chino, klasszikus farmer vagy elegáns szövet nadrág esetén. Peaq zökkenőmentesen illeszkedik a stílusodhoz.

>> PEAQ << 

 

 

 

Az Ön üzleti csipke hajója

A YORQ -val stílusosan és nyugodtan kezdje el a napot - készen áll arra, hogy minden kihívást könnyedén elsajátítson. 

Ezek a csizmák ötvözik a klasszikus eleganciát a mezítláb cipők összehasonlíthatatlan érzésével - ez egy igazi gamuchanger a mindennapi munkájához. 

Az egyszerű, de elegáns vágás minden üzleti ruhát illeszkedik, és egy kis időtlen osztályt ad neked.

>> yorq <<

 

 

A cipő az üzleti megjelenéshez

Még akkor is, ha a Qore Low Black nem klasszikus üzleti cipő, akkor semmiképpen sem alacsonyabb a hagyományos társainak. Bebizonyítja, hogy a cipő nemcsak sportos, hanem elegáns és alkalmas is. 

Egy olyan világban, amelyben az öltözködési kód egyre rugalmasabbá válik, a Qore Low Black tökéletes választás mindenkinek, aki értékeli a modern, kortárs megjelenést anélkül, hogy elkerülné a professzionalizmust.

>> qore <<

 

Vissza a blogba
1 / 3