Vízálló és Nutschfest | Zaqq mezítláb cipő

Waterproof & Rutschfest | ZAQQ Barfußschuhe

Mi különösen fontos ősszel?
Természetesen egy vízálló mezítláb cipő, amellyel még a nedves leveleken sem csúszik el.

Vízálló és dutschfest

A Zaqq Sohlen Terra és az Ultraprip optimalizálva van, hogy sok tapadást biztosítson. A vízálló felsőkkel kombinálva a tökéletes őszi cipő, mezítláb érzéssel.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.


Bármely időjárás magas

Akár nedves őszi időjárásokon, akár a mindennapi életben, akár hosszú túra túrákon viseli a második negyedévünket - mindig jól felszerelt vagy ezzel a mezítláb cipővel.

A vízálló anyagoknak köszönhetően a lábad még esős időben is száraz marad, míg a Zaqq Terra Sole optimális tartást kínál a csúszós utakon.

A második negyedévben könnyen kimegy, egy szabadtéri hajó, amely minden terepen nagy öröm.

Q2




Kényelmes, biztonságos és abszolút időjárásálló

Esqape/Squtunk minden őszi kihívással kíséri Önt a Zaqq Terra Sole -val - kényelmes, biztonságos és abszolút időjárásálló!

Vizuálisan meggyőzi az Esqape/Squt modern, kéttónusú kialakítását, amely különböző színkombinációkban kapható, például kék-szürke, kék-narancs vagy barna narancs.

Könnyedén kombinálhatja a kültéri ruházatával. Ez az elegáns cipő a mindennapi életben egy nagyszerű figurát is vág, alkalmi farmerekkel és pulóverekkel.

Esqape

Négyzetméter



Nedves őszi és hideg téli időjáráshoz

A Treq/Terraq a tökéletes szabadtéri hajó nedves őszi és hideg téli időjáráshoz.

Különböző színterveivel, beleértve az erős sárga és kék, valamint az időtlen szürke, a barna és a zöld, minden ízléshez van valami. A hideg napokban két téli minta kapható fekete és barna színben, meleg táplálékkal.

A vízálló anyagoknak és a különösen nem SLIP ZAQQ Terra Sole -nak köszönhetően a TREQ optimális védelmet és stabilitást kínál bármely felületen.

TREQ

Terraq




Száraz lábak és ultragrip

Explorerünk az ideális társa minden őszi istállóhoz.

A klasszikus barna és fekete színben kapható, az Explorer szinte minden ruhát illeszkedik, és tökéletesen felhasználható mind sportos túrákra, mind nyugodt sétákra.

A vízálló anyagoknak köszönhetően a lábad még rossz időben is száraz marad. A ZAQQ Ultragip Mezítláb talp nemcsak kellemes futó érzést kínál, hanem extra megállítást is kínál a csúszós felületeken.

Felfedező



Szabadtéri hajó időtlen kialakításban

A Mounteq kültéri cipő nemcsak funkcionális, hanem mindig tökéletesen illeszkedik az időtlen kialakításhoz.

A nem SLIP és rugalmas ZAQQ Terra Sole megadja a szükséges támogatást és a szükséges mozgás szabadságát.

A bőr idővel tökéletesen alkalmazkodik a lábához, és biztosítja az egyén viselkedését. A vízálló táplálkozással a lábad még akkor is megbízható, ha esik.

A Mounteq -rel a következő hegyi csúcstalálkozó felmászása kétszer annyira szórakoztató.

Kóbor

Vissza a blogba
1 / 3