Csak 3 pár cipővel egész évben

Mit nur 3 Paar Schuhen durchs ganze Jahr

Túl sok cipője van, amelyek többségét nem használják fel a cipőszekrény körül? A csökkentett cipőválaszték nagyon felszabadító lehet! Néha kevesebb több. 

Csak három pár cipőre van szüksége 

Ha csak néhány cipőt szeretne, akkor a kezdetektől fogva jól kell választania.

Itt vannak a tippeink.

1. Kényelem

Az új cipőkkel a legfontosabb dolog a kényelem. A kényelmetlen cipő az űrrabló a Schuhrgalban, mert ha őszinte vagy, soha nem fogod viselni őket. Milyen jó, hogy a Zaqq mezítláb cipőnket a legmagasabb kényelem érdekében tervezték meg. 

2. Tervezés

Ha csak néhány cipőt szeretne birtokolni, akkor inkább időtlen modelleket kell részesítenie, és mindent illeszkedik. Ezért válassza az egyszerű mintákat finom színekben. 

3. Cél és évszak

Alapvetően 3 pár cipő elég:

Néhány vízálló cipő, amelyet télen gyapjúzoknákkal lehet viselni, néhány szabadidős cipőt, amelyeket sportokhoz és néhány szandált is viselhet a forró napokra.

A cipőruhát elegáns pár mezítláb cipővel töltheti be, hogy hivatalos alkalmakkor és ünnepségen megfelelően öltözött. Egyszerű, monokróm, kényelmes - itt vannak javaslataink a minimalista cipőgyűjteményhez egész évben!

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

Szabadtéri mezítláb cipő 

Kültéri és városi 

Könnyű, rugalmas és vízálló - Az Expeq vízállóink ​​a legmagasabb kényelemmel és funkcionalitással lenyűgöznek.

Szélben és időjárási viszonyokban a lábad száraz és meleg maradnak, amikor a nap süt, a lélegző membrán jól szellőzteti őket.

És ha többet szeretne, akkor ezt a mezítláb cipőt nemcsak a túra nadrághoz viheti, hanem a nemes és csodálatosan egyszerű tervezésnek köszönhetően minden városi ruhának is.

>> expeq << 

 

Sport, mezítláb cipő pamutból

A Sport & City számára 

A QNIT a sokoldalú cipő, aki motiválja Önt, mint sport haverját a legjobb előadáson. Ugyanúgy hoz téged a városon átmenő alkalmi ruhákhoz.

A legjobb, ha elérjük a szürke, fekete vagy fehér színeket, hogy ezt a mezítláb cipőt bármilyen ruhában viselhesse.

>> qnit << 

 

Mezítláb szandál nők 

A forró napokra 

A forró nyár levegős szandált igényel. A Sliq, a Flaqe vagy a Cliq modelljeinkkel egyszerű mintákkal és finom színekkel, például fekete, barna vagy bézs színű, egyszerűen megfelelnek minden ruhának.

A boltban hatalmas választéka van a nőies mezítláb szandálról. Vessen egy pillantást, és ragadja meg kedvencét, hogy igazán élvezze az első meleg napot.

>> szandál nők <<

 

Mezítláb szandál férfiak fekete

Nyárra 

Ha gyorsan be- és ki akar csúszni, akkor a Flipflop QOSS -nál megfelelő. Qlear -jaink egy kicsit több tartást kínálnak, amellyel enyhe kirándulásokra is megy.

Ha vásárol Qlear Black -t, és fekete zoknival hordozza, akkor úgy néz ki, mint egy normál cipő, tökéletes a tavaszhoz.

>> szandál férfiak <<  

 

Vízálló ruha mezítláb cipő 

Elegáns még az esőben is 

Akár fontos üzleti időpontban, akár elegáns esti rendezvényen, mindig magabiztosan foglalkozik ezekkel a derbikekkel.

Élvezze a BRIQS fekete vízálló luxus kényelmét, amely a nap folyamán eljut, még akkor is, ha stílusosan és eleganciával esik.

>> üzletemberek <<

 

Elegáns balerina mezítláb cipők nők

Az elegáns megjelenéshez 

Néha elegánsabbnak kell lennie. Qarma a nyugodt balerina mezítláb cipő, amely mindig illeszkedik. Fényes bőrében elegánsnak tűnik minden üzleti ruhában, valamint a szabadidejében rövidnadrág vagy szikla illeszkedik.

Szeretné, hogy jobban játékossá válj? Nézzen a boltban, megvan a kedvenc balerina!

>> Ballerina <<

Vissza a blogba
1 / 3