Fekete -fehér sommer kollekció

Black & White Sommer Kollektion

Tudta, hogy nyáron a bestseller színeink fekete -fehér?

Nem meglepő, mert ezek a klasszikus színek tökéletesen illeszkednek minden ruhához. 

Fekete -fehér

A fekete -fehér Sommer kollekciónkkal nemcsak kényelmes, hanem elegáns is.

Akár a tengerparton, sétálva egy várossal vagy a parkban - mindig vágott egy jó figurát mezítláb cipőnkkel.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

 

 

 

Eleganciával a nyár folyamán

A LOOQ balerina minden elegáns ruhához tökéletes kiegészítés. Akár az irodában, egy vacsorán vagy egy nyugodt sétán - ez a mezítláb cipő mindig illeszkedik. Női sziluettje és a nagy minőségű anyagok biztosítják, hogy egész nap jól érezzék magukat. 

Függetlenül attól, hogy klasszikusan tetszik -e fekete vagy fehér, vagy inkább barnul vagy meztelen hangokat szeret -e, mindig a megfelelő helyen van a looq -val.

>> looq <<  

 

 

 

Az elegancia megfelel a kényelemnek 

Az ELOQ Blackünk forradalmasítja a nyarát. A vadonatúj férfi szandálokat a magas színvonalú kivitelezés és a puha Nappa bőr jellemzi, amely biztosítja a kényelmes illeszkedést.

A hevedereivel és az állítható csatjával tökéletesen ül, és biztosítja a biztonságos tartást, amely egész nap kíséri Önt.

Akár könnyű vászon nadrág és laza ing egy stílusos nyári megjelenéshez, vagy rövidnadrághoz, és pólóval, mindig vágjon egy jó figurát az Eloq Black-rel.

>> eloq <<   

 

 

Időtlen stílus fekete -fehérben

SPARQ Low Fekete Fehérnk egy modern cipő a klasszikus fekete -fehér színben, amelynek egyetlen szekrényben sem szabad hiányoznia.

A nagy minőségű Nappa bőr, nyitott és fényes, a mezítláb cipőnek nemes hangot ad. Az oldalcsíkok külön kiemeléseket tettek fehéren, és sportos érintést adnak a cipőnek. 

SPARQ alacsony fekete fehérünk a modern stílus, a maximális kényelem és az első osztályú minőség kombinációja.

>> sparq << 

 

 

 

Innovatív tervezés a maximális tartás érdekében 

A Qava Toe elválasztó szandálunk kifinomult vágásával lenyűgözi, ami rendkívüli tartást kínál. A puha nappa bőrből készült keskeny hevederek külön -külön beállíthatók, így a talp mindig optimálisan ül a lábán, szemben a hagyományos flip -flopokkal. Ez a jól átgondolt kialakítás nemcsak a stabilitást, hanem a maximális kényelmet is garantálja.

A Kava az elegancia és az alkalmi szimbiózis. Kombináljon farmerrel a nyugodt megjelenés érdekében, vagy viselje őket egy elegáns megjelenés érdekében.

>> qava <<    

 

Maximális szabadság a lábad számára 

A Qoss Black egyesíti az eleganciát és a kényelmet az egyedi kialakításban. 

A lábujjszivárgát olyan halkan tervezték, hogy semmi sem dörzsöli vagy fáj. Tehát egész nap kényelmesen és gondtalanul is futhat. A szélességű, finoman csiszolt bőrcsíkok további tartást és stabilitást kínálnak.

Nem talál nemesebb és kényelmesebb flip -flop -ot! Akár egy nap a tengerparton, egy sétára a városon keresztül, akár egy nyugodt nyári partira - a Qoss Black mindig a megfelelő választás. 

>> qoss <<

 

 

 

Sportos, elegáns megjelenés 

Qody White a nőies mezítláb cipő megtestesítője, amely különösen nemes pillantást vet a fekete -fehér okos kombinációjára. Az oldalán lévő fekete bőr elbűvöli eredeti szerkezetével, és szépen ragyog a napfényben.

Akár sétál a városban, az irodában vagy egy nyugodt sétán - a Qody White -val mindig stílusos és kényelmes vagy.

>> qody <<  

 

Kényelem, mint a felhőknél 

A Suqar White -t ​​egy kényelmes cipők talppal van felszerelve, amely minden lépéssel felhőkön fut. Ezekben a balerinákban órákig futhat, ha a lábánál feszültség nélkül.

A puha Nappa bőr tökéletesen alkalmazkodik a láb alakjához, és biztosítja a kényelmes illeszkedést. Csak csúsztassa be, futtasson le és nézzen nőiesnek! 

Függetlenül attól, hogy elegáns mezítláb cipőt keres az esküvőjére, vagy szereti a fehér balerinákat a farmer számára, a Suqar White mindkettőt kínálja: nőies megjelenés és összehasonlíthatatlan viselet, amelyet eddig még nem tapasztalt meg a balerinákban.

>> suqar << 

 

Légzési tevékenység forró nyári napokra 

Ha szereted, hogy levegős, de még mindig meg akarja tartani a lábát, akkor a Qruise White pontosan a megfelelő mezítláb cipő az Ön számára. A nagylelkű légcseppek optimális légzési tevékenységet kínálnak a legforróbb napokon.

A puha, rugalmas bőr tökéletesen alkalmazkodik a láb alakjához, és összehasonlíthatatlan futó érzést tesz lehetővé. 

Érezze a könnyedséget minden lépéssel, és élvezze a meleg napokat a legteljesebben a Quuise White -vel.

>> qruise << 

 

 

Tökéletes a nyári kalandjaidhoz

Qlear Blackünk a szabadtéri mezítláb cipő, amelyet kifejezetten a nyári kalandokhoz fejlesztettek ki. A résidők lehetővé teszik, hogy a lábad még a legforróbb napokon is lélegezzenek.

Nem számít, mennyire igényel az útját, ez a mezítláb cipő tökéletes egyensúlyt kínál a szellőzés és a védelem között. A lábad friss és kényelmes maradnak, még akkor is, ha a hőmérséklet emelkedik. 

A Qlear Black mindent kínál Önnek, amire számíthat egy nagy minőségű mezítláb cipőtől: légzési tevékenység, rugalmasság, biztonságos tartás és gyakorlati kényelem.

>> qlear << 

Vissza a blogba
1 / 3