Felejtsd el a nehéz és rugalmatlan túracipőt!

Vergiss schwere & unflexible Wanderschuhe!

A ZAQQ szabadtéri mezítláb cipőnkkel szinte úgy érezheti magát, mintha mezítláb az erdőkön keresztül sztrájkol, de továbbra is optimális védelmet nyújt és tart. 

Felejtsd el a nehéz és rugalmatlan túracipőt!

A kültéri cipőnk innovatív sohlentechnológiája lehetővé teszi a talaj bármely dudorjának érzékelését anélkül, hogy a lábadnak fennáll annak a kockázata, hogy megsérül. 

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot. 

 

 

Ennivaló és lélegző 

A QUIQ -val elfelejti, hogy egyáltalán cipőt visel - igazi gamuchanger minden kültéri rajongó számára.

A tollfény kialakításával és a lélegző és ennivaló hálószövetével Quiq úgy érzi, mint egy második bőr.

Érezze a kapcsolatot a Földdel a lábad alatt, és élvezze a szabadságot, amely csak egy ilyen jól megtervezett mezítláb cipőt kínálhat.

>> quiq <<

 

Kényelem, stílus és funkcionalitás 

A SeeQ a kényelem, a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. A szürke és a fekete szín finom keverékének köszönhetően minden ruhába zökkenőmentesen illeszkedik anélkül, hogy unalmas lenne.

Függetlenül attól, hogy navigál -e a városi dzsungelben, vagy keresi -e a hegyek nyugalmát, a SeeQ mindig a megfelelő választás.

>> SeeQ <<   

 

 

Multi -Talens esőben és napon 

Április, április, mit akar! Ez az oka annak, hogy a vízálló kültéri cipő jó ötlet, különösen ebben a hónapban. 

A HiQE egy igazi multi -talens, amely nemcsak száraz, hanem stílusosan is hordoz minden pocsolyán. Ez a mezítláb cipő könnyű a kültéri cipő alatt, és anatómiai illeszkedésével és csúszási ellenállásával elbűvöli. 

Lehet, hogy az április kiszámíthatatlan, de ha a lábadon van, mindenre felkészült. 

>> hiqe <<

 

Vegán és vízálló 

Vegán kültéri cipőt keres? Akkor szükséged van küldetésre vízálló!

Nem csak a külső megjelenés meggyőző - a vegán külső anyag a fenntarthatóság és a tartósság új generációját jelenti. Bármely időjárást megcáfolja anélkül, hogy elveszíti a rugalmasságot.

Ez a mezítláb cipő az a bizonyíték, hogy nem kell kompromisszumokat tenni annak érdekében, hogy a környezeti szempontból tudatosan és egyidejűleg teljesen és a természetben érezze magát.

>> küldetés <<   

Vissza a blogba
1 / 3