Húzza meg a zsinórok nélkül: Csúsztassa a mezítláb cipőt

Ohne Schnüren blitzschnell anziehen: Slip On Barfußschuhe

Zaqq -ok, amelyek becsúsznak, tökéletesek mindenkinek, aki szereti gyorsan és egyszerűen elcsúszni a mezítláb cipőjébe, és azonnal elindul. 

Mezítláb cipő, hogy becsúszjon 

Nincs feltűnő, nincs hajlás, nincs stressz - csak tedd fel és menj! Tökéletes hektikus reggeli vagy spontán kalandhoz. 

Max, most találja meg az érzésed -jó cipőt a Zaqq üzletben!

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

 

 

A legjobb megállás és a tökéletes kényelem 

Innovatív SLIQ szandálunk optimális tartást és összehasonlíthatatlan viselési kényelmet kínál.

A gyakorlati elasztikus zenekar unalmas lengést vagy becsapódást tesz feleslegesen. Csak csúsztassa be és menjen!

Döntse el az egyszerű feketét, ha tetszik klasszikus, vagy állítson elegáns nyilatkozatot nemes ezüsttel. Ha sztrájkolni szeretne, válasszon izgalmas színeket, például narancssárga vagy piros.

>> sliq <<  

 

 

Időtlen, nőies kialakítás 

Qalma mindent kínál, amit csak egy szandálból kínál: nőies stílus, kényelem és praktikusság.

Az elasztikus betét lehetővé teszi a gyors és egyszerű szorítást, így nem veszít időt bosszantó csatokkal. Csak csúsztassa be és menjen - a nyári divat lehet ilyen egyszerű! 

Függetlenül attól, hogy elegáns ruhát vagy alkalmi farmert visel -e, a Qalma mezítláb szandál mindig tökéletesen illeszkedik. Minden alkalommal az egyszerű eleganciát ideális társává teszi, a városon keresztüli nyugodt sétától a tengerparti sétáig.

>> QALMA <<   

 

 

 

Az elegáns üzleti loafer

Nem működik elegánsabban, mint ezzel az üzleti loaferrel! Egy sarok, amelyről kívülről utal, egy finom brogingokkal és két nemes csatú kapitoe ez a mezítláb cipő valódi ritkaságsá teszi.

A MONQ nem csak az üzleti életben hozza Önt, hanem a legmagasabb kényelem mellett a mindennapi életben is.

>> monq << 

 

 

Bonyolultság és kényelem 

A csúszáshoz a TSEQA fekete a bonyolultság és a maximális kényelem tökéletes kombinációja.

Ez a mezítlábcipő meglepte a könnyű és kiváló légzési tevékenységet. Ez teszi őt ideális társává hosszú napokig, amikor sokat utazik.

Az egyszerű, fekete prémium velúr bőr és a kötésmentes kialakítás a Tseqa Blacknek alkalmi, informális karaktert ad, amely könnyedén illeszkedik bármely szekrényhez. 

>> tseqa <<    

 

 

A csúszó cipő 

Gyorsan kapcsolva, és elindulhat! A következő hegyen, az erdőn vagy a városi-sqy-n keresztül határozottan megvan, hogy minden lehetőséghez kedvenc cipővé váljon.

A rugalmas, vegán hálószövetet nagy kényelem jellemzi. Ez tökéletesen megöleli a lábát anélkül, hogy korlátozná. Mire van szükséged még?

>> sqy <<

 

 

Nőies loafer 

Fedezze fel a Qerp -t, a nőies loafer -t, a kényelmet és a stílust. Ez a csúszós cipő rugalmasságával, tartósságával és nem SLIP talpával lenyűgözi. 

És a legjobb dolog benne: hihetetlenül elegánsnak tűnik! Akár a mindennapi életben, az irodában vagy az elegáns alkalmakban - a Qerp lábánál mindig jól öltözött vagy. 

Kezelje a lábad ezt a luxust, és tapasztalja meg, hogy a divat és a kényelem hogyan egyesül a legmagasabb szinten.

>> qerp <<   

 

 

 

Maximum lábmentes 

Sokáig a maximális lábszabadság után van, akár otthon pihen, akár felfedezi a világot? Akkor a SOQQ -k megfelelőek az Ön számára!

A zokni cipő különleges kiemelése a vékony és rugalmas talp, amely lehetővé teszi, hogy kicsire dobja őket. Tehát alig vesz el helyet, és könnyen elhelyezhető az utazásában vagy a sport táskájában.

Belépve és elfut, természetesen a SOQQ -val!

>> soqq <<

Vissza a blogba
1 / 3