Levegős pamut nyárra

Luftige Baumwolle für den Sommer

A pamutszövet -mezítláb cipőnk kiválóan alkalmas nyárra. Nem csak frissnek és modernnek néznek ki, hanem kényelmet is kínálnak a forró napokon, ami semmit sem kíván. 

Könnyű és különösen lélegző 

A puha pamutszövet óvatosan fészkel a bőrén, és megakadályozza a súrlódást. Ezenkívül ezek a könnyű ZAQQ -k természetes mozgásszabadságot kínálnak, és hagyja, hogy a lábad nyáron szabadon lélegezzen.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot. 

 

 

A vegán kötőcipő minden alkalomra 

Ez a bájos vegán pamutszövetből készült kötőcipő minden lépéssel kibontja a pompáját. QNIT -jünk, amely egyszerűségéről és permeabilitásáról ismert, ideális társnak bizonyul, akár a metropoliszon, akár a sporthasználaton keresztül.

Viselje a QNIT -t fekete vagy fehér és elegánsabb ruhában, vagy válassza ki az egyik élénk színt a nyugodt alkalmi megjelenéshez vagy a következő sport kalandhoz.

>> qnit <<  

 

 

 

Különösen levegős 

A Croqet ideális választás azok számára, akik még a tenyésztési napokon sem akarnak megtenni a cipő nélkül.

Az elülső területen integráltunk egy durva pamutot, amely lehetővé teszi a lábad számára, hogy akadálytalanul lélegezzen. Croqetünk különösen alkalmas minden sportra, de lenyűgözőnek tűnik a Casual City megjelenésnél is.

Levegő -átfogó, kényelmes és hűvös - mire van szükséged?

>> Croqet << 

 

 

Nőies-sportos 

Ha el akarja kínálni a lábának elegáns héjat anélkül, hogy tartózkodna a maximális mozgás szabadságától, akkor ez a mezítláb cipő a tökéletes választás.

A klasszikus balerin vágás sportosabban érinti a fehér besurranó talpat, anélkül, hogy elveszíti nőies karizmáját.

Felejtsd el az illatos hőt nyáron hosszú séták után! Mivel a Suqar a pamut verzióban van, mindig élvezheti az ideális láb klímát, annak kiváló légáteresztő képességének köszönhetően.

>> suqar <<  

Vissza a blogba
1 / 3