Már elfogyott, de ne aggódj!

Bereits ausverkauft, aber keine Sorge!

Az új csomagtartó kollekciónk annyira jól fogadott, hogy sok méretet néhány nap múlva elfogytak. Nagyon boldogok vagyunk! 8–12 hétig tarthat, amíg az összes méret újra raktáron van. 

De ne aggódj 

Mert a boltban hatalmas választékot talál a különböző csizmákból. Ha kényelmes csizmában szeretné átmenni az átmeneti időszakon, vessen egy pillantást ezekre a modellekre.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

 

 

Elegáns és magas vágású 

A Seleqt Stretch az a csomagtartó, amely valóban minden borjúhoz illeszkedik!

Ismeri a magas csizmával kapcsolatos problémát? Vagy túl széles vagy túl keskeny, de soha nem ül a borjakon? A Seleqt -vel ragyogó megoldást hoztunk létre az Ön számára.

A tengely hátulján két szakaszos betét van varrva, amelyek egyszerűen egyszer a csomagtartó viseletét teszi.

A Seleqt elegáns és stílusos. Ezért valóban kombinálhatja bármit.

>> seleqt <<

 

Hűvös és mégis stílusos 

Szeretne egy magas tetejű cipőt a divatos retro megjelenésben? 

Készítjük a SNAQ szüreti hatását a finoman csiszolt, sötétbarna nappa bőrrel és a világos belső béléssel, amely ki van kapcsolva. A fehér futó talp miatt a cipő teljesen modern. 

Szeretne egy stílusos megjelenést, amely egyszerre Megacool? Akkor szükséged van Snaq -ra!

>> snaq <<   

 

 

Alkalmi és elegáns 

A Chelsea csizma kultusz! Eredetileg rövid lovaglási csomagtartóként tervezték őket Angliában, de gyorsan megtalálták a mindennapi életüket.

Számos zenész, köztük a bogarak tagjai, inkább a Chelsea csizmáját viselték, és erősen hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen népszerűvé váljanak.

Nem csak a farmer számára ezek a mezítláb cipők hűvösnek tűnnek, hanem stílusosan is viselheted őket az öltöny nadrággal!

>> tőke <<

 

Színes és stílusos 

A QOM a magasabb mezítláb csomagtartónk, amely egyszerűen meggyőzi mindenkit a pappás tengelyével!

Függetlenül attól, hogy több vörös vagy kék színű, vagy inkább fekete, szürke vagy barna fenntartott, Qom -ban mindig vágott egy jó figurát, és úgy fut, mint a felhők.

>> qom <<   

 

 

Nemes és egyszerű

A rikettünk egyesíti a nemes megjelenést egy futó érzéssel, amely felülmúlhatatlan.

A rikettnek nem kell díszítenie, mert a nagyméretű csiszolt, puha Nappa bőr önmagában nem adja a csomagtartót.

A maximális kényelem biztosítása érdekében elosztottuk a tengelyt, és egy hevederrel csatlakoztattuk. Tehát maga nagyon könnyen szabályozhatja a szélességet az ezüst csat felett, és mindig megvan a szükséges tartás.

>> rikett <<   

 

Nobel és elegáns 

Qorby mindig elegánsnak tűnik, csiszolt sima bőrével Braunban. Akár az irodában, sétáljon át a városon, akár egy kiterjedt sétára - a Qorby -val abszolút kényelmes és elegáns talpán vagy.

 A félig mezítláb cipő finom bőrből készül, amely nemcsak nemesnek tűnik, hanem abszolút kellemes és tökéletesen alkalmazkodik a lábadhoz.

>> qorby << 

Vissza a blogba
1 / 3