Mezítláb cipő vagy üzleti cipő?

Barfußschuh oder Business-Schuh?

Tudja a problémát? Fontos időpontja van, a ruhád az, de a kellemetlen üzleti cipője már tönkreteszi a jó hangulatot? 

Mezítláb cipő vagy üzleti cipő?

 Miért csúszik be a kényelmetlen cipőbe, ha kényelmes társ választhat? A ZAQQ mezítláb cipőnkkel minden alkalommal kényelmesen és stílusával fut.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot. 

 

Oxford mezítláb cipő ruházati cipő férfiak fekete 

Az Oxford öltöny cipője 

Nem lehet kényelmesebb, mint az APEQ -nál az üzleti életben! Ez az Oxford -cipő ötvözi a klasszikus eleganciát a mezítláb cipő összehasonlíthatatlan kényelmével.

A legfinomabb fekete borjúhús bőréből készül, az Apeq Black nemcsak időtlen megjelenést kínál, hanem a mozgás és a légzési tevékenység természetes szabadságát is, amelyre a lábadnak szüksége van a stresszes mindennapi életben.

Bárki, aki meg akarja kezelni az üzleteket, rendelkeznie kell az APEQ -val!

>> Apeq <<

 

Barna derby öltöny cipő mezítláb cipő

A Derby öltöny cipő

A Briq a klasszikus Derby öltöny -cipő a modern úriemberek számára, aki nem akarja veszélyeztetni a stílus és a kényelem között.

Ez a vállalkozás mezítláb cipő a lábad számára természetes mozgás, lélegzőképesség és tökéletesen illeszkedik.

Különböző színekben kapható, opcionálisan Broguings -szal vagy anélkül, a BRIQ alkalmazkodik minden alkalomhoz és stílushoz.

A BRIQ ideális társa azoknak a férfiaknak, akik értékelik a külsejüket és a lábuk kútját.

>> briq <<   

 

Üzleti balerina mezítláb cipők nők 

A sokoldalú balerina 

A stílusos a tetején van? Még mindig nem akarja kényelme nélkül csinálni? Akkor a csavarásunknak igaza van! A szuper rugalmas talpával a kézitáskájában is felveheti, hogy mindig legyen egy kényelmes cipő.

Akár egy nyugodt séta a parkban, az irodában vagy a különleges alkalmakkor - a Twist Ballerinák annyira sokoldalúak a 24 különböző verziójukban, hogy minden alkalommal illeszkednek.

>> Twist <<

 

Derby mezítláb cipő nők szürke

Piros cipő a derbi kialakításban

Az IQon a nők azoknak a nőknek a cipője, akik újraértelmezték a klasszikus Derby -kialakítást, és a mezítláb cipő könnyűségével kombinálva.

Akár nemes velúr, akár fényes, sima bőrben, egyszerű fekete, elegáns szürke vagy élénk aranyban.

Az IQon tökéletes a divat -tudatos nő számára, aki az irodában akar megjelenni, egy sétára a városon vagy egy vacsorán, ugyanolyan stílusos és kényelmes.

>> iqon <<   

 

Fekete szerzetes mezítláb cipők férfiak 

A szerzetes öltöny cipő 

A MONQ a tökéletes választás a modern ember számára, aki jó figurát akar vágni mind az irodában, mind különleges alkalmakkor anélkül, hogy a természetes futó érzés nélkül kellene megtennie.

A legfinomabb borjúbőrből készült, ezeket a klasszikus szerzetescipőket jellegzetes csatjuk és elegáns, időtlen megjelenés jellemzi.

A MONQ -val nemcsak az elegáns megjelenést, hanem az összehasonlíthatatlan kényelmet, a mozgás szabadságát és a légzési tevékenységet is élvezi.

>> üzletemberek << 

 

Mokassin mezítláb cipő kék

A hűvös mokaszin

Hosszú munkanap, az egyik találkozó a másik után, este egyeztetés - a FLIQ részt vesz, és lehetővé teszi, hogy ragyogjon a legjobb oldalról. A szuper -lágy és rugalmas anyagával, valamint a nem -slip talpával soha nem engedi el.

A Fliq Blue a tökéletes társa minden nap, amikor kényelmes cipőt akar viselni, amely kiemelkedik a tömegből.

Ha tetszik egyszerűbb, akkor a FLIQ -t is fekete színben találja meg.

>> fliq << 

 

Loafer mezítláb cipők nők 

Az elegáns hűség 

A QERP a nőies loafer, amely tökéletesen összekapcsolja a kényelmet és a stílust. A csúszós cipő rugalmas, keményen viselve és nem -SLIP. És hihetetlenül elegánsnak is tűnik! 

Ezek a cipők tökéletes választás a mindennapi élethez, az irodában vagy akár az elegánsabb alkalmakhoz, amikor elegánsnak és mégis kényelmesen szeretnének tűnni. 

A Qerp lábánál könnyedén kombinálja a divatos tudatosságot az egészséges és boldog lábak szükségességével, függetlenül attól, hogy a nap hova vezet.

>> loafer << 

 

Loafer mezítláb cipő nők arany

Az elbűvölő loafer 

Tiszta csillogást keres? Akkor a Qosmo pezsgő a tökéletes választás az Ön számára! Egy szuper nőies mezítláb cipő, amely nem lehet stílusosabb. 

Kívülről a QoSmo nemes loaferként mutatkozik be. De amint közismert, a belső értékekről is szól, és verhetetlen érvekké válnak! A mezítláb loafer hihetetlenül puha és rugalmas, és tökéletesen alkalmazkodik a lábának körvonalaihoz.

>> qosmo << 

 

Üzleti csizma mezítláb cipők férfiak 

Az üzleti hajó 

A klasszikus angol George Boot ihlette, kifejlesztettünk egy cipőt a Duqe -vel, amely nem lehet kényelmesebb és elegánsabb!

Ezek az üzleti csizmák elegáns, sima bőrben kaphatók barna vagy fekete színben, és vegán, magas fényű opcióban kaphatók. 

A DUQE ideális választás a modern ember számára, aki nem veszélyezteti a divat és a láb egészségét.

>> duqe <<

 

Kényelmes ruha mezítláb cipő

Az alkalmi mellékletcipő

Nem működik kényelmesebben, mint a PEAQ -val!

Ez a mezítlábcipő még több lábujj szabadságot kínál, mint a többi modell, ezért nem a külső sarokkal, hanem a népszerű Zaqq One ​​talpunkkal gyártják, amelyet sok cipőből ismersz. 

Ha formálisan tetszik, de nem kell betartania egy szigorú üzleti öltözködési kódot, akkor nem csak a PEAQ -val ragyoghat a munkában, hanem a szabadidejében ez a kényelmes mezítláb cipő nélkül is nem akarja megtenni.

>> PEAQ <<

Vissza a blogba
1 / 3