Vadonatúj a boltban: új ZAQQ Barefoot Cipőkmodellek

Brandneu im Shop: Neue ZAQQ Barfußschuhe Modelle

Nagyon örülünk, hogy bemutatjuk Önt a legújabb modelljeinkkel, amelyek már elérhetőek a boltunkban. 

Fantasztikus csúszás szandál és elegáns papucs

Két fantasztikus csúszás szandál van a nők számára, és számos elegáns férfi papucs új a Zaqq -tartományban.

Nagyon kevés példány van raktáron, tehát nem szabad túl sokáig habozni, ha továbbra is élvezni szeretné ezen új modellek kényelmét ezen a nyáron.

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

 

 

 

A legkényelmesebb hajócipő 

Végül megvan a QEA más színekben is!

Ezek a mezítláb cipők egyesítik a klasszikus stílust a modern elemekkel, és sokoldalúságot kínálnak, amely minden szekrényben látható. Akár a tengerparti sétányon, akár az irodában - mindig jól öltözött ezekkel a hajócipővel. 

Fedezze fel a QEA csúszásának egyedi kényelmét és elegáns esztétikáját, és tegye meg minden lépést egy különleges élménybe.

>> qea <<  

 

 

 

Tiszta kényelem és szabadság 

A Manqa egyszerű és kifogástalan, és még mindig teljesen nemesnek tűnik.

Két keresztezett bőrpántokkal, amelyek a legjobb megállítást kínálják, egyszerűen becsúszhat a Manqa fekete szandálba, és a legteljesebben élvezheti a napját. Nincs csat, nincs fodros - csak tiszta kényelem és szabadság a lábad számára.

Ezek a szandálok egyesítik a mezítláb cipő könnyűségét a divatos kiegészítő eleganciájával.

>> manqa <<   

 

 

 

Optimális tartás és időtlen formatervezés 

Engedje meg, hogy meggyőződjön a Luqia mezítláb szandál időtlen tervezéséről és funkcionalitásáról, és tegye neked új kedvenc cipőjét nyárra.

A két széles heveder optimális tartást kínál, és megadja a szükséges stabilitást. Csúsztassa be gyorsan, és élvezze a mezítláb kényelmet - a Luqia sötétbarna lehetővé teszi.

>> luqia <<  

 

 

 

Az elegáns üzleti loafer

A Clarq Brown az új üzleti Lipper, aki nem lehetne elegánsabb.

A ZAQQ Business Sole, egy tippelt sarokkal, a klasszikus megjelenést biztosítja, amelyre szüksége van az irodában, anélkül, hogy elhagyná a mezítláb cipő kényelmét.

A rugalmas betéteknek köszönhetően kényelmesen felteheti és levette a Clarq barna papucsot. Ez a funkció ideális társává teszi a mindennapi hektikus életet, ahol gyakran gyorsnak kell lennie.

>> clarq <<  

Vissza a blogba
1 / 3