Ballerina mezítláb cipő, amely mindent illeszkedik: Twist Velours Black

Ballerina Barfußschuhe, die zu allem passen: TWIST Velours Black
Két láb műtét után, az ügyfelek, Ria talált egy kényelmes balerina mezítláb cipőt, amelyet stílusosan viselhet nadrággal és szoknyával.

Örülünk, hogy találtál egy kényelmes és nőies cipőt csavarral, és kívánok egy szép nyárot, magas vigasztalással.


Szeretne jelentést küldeni nekünk a közzétételről is?

Akkor kérjük, írjon nekünk:
we@zaqq.de

Experience-zaqq-twist-2
Nemrég megismertem a cipőjét az interneten, mert kényelmes cipőt kerestem. Kár, hogy még nem ismerem őt, sok kényelmetlen vásárlást megmenthettem volna, amelyeket gyakran a Cobbler szerkesztenie kellett.
Két láb műtét után feltétlenül szükségem volt jó minőségre és jó illesztésre. Mindkettőt a Zaqq -on találtam a Twist Velor fekete balerinájában.

Semleges színű balerinát kerestem, amelyet a lehető legtöbb ruhában másképp kombinálhatok. Tehát sok választásom a Zaqq Twist Velours fekete balerinában.
Tökéletesen illeszkedik a hosszú és rövidnadrághoz, de ugyanúgy, mint a szoknya és a különböző hosszúságú ruhák. A fekete szín miatt klasszikus, és a velúrán keresztül is meglazult és elegáns. Ezen túlmenően vannak olyan hurok, amely nőies megjelenést kölcsönöz a cipőnek, a cipő és a hurok sapkájának csillogó megjelenése, amely a balerináknak különleges érintést biztosít. Ez a cipő egy igazi minden rugó.
Experience-zaqq-twist-3
A cipőt könnyű gondozni, alig fogadja el a port, és egyenesen megtisztítható, ha azt meg kell tisztítani. Ez bármilyen probléma nélkül működik, és a cipő újra úgy néz ki. A cipő sok örömöt tesz, csodálatos és vékony láb is.

Először otthon viseltem a balerinákat, majd először vékony zoknit viseltem, mint másként. A magas szintű kényelem ösztönzésével elhagytam a zoknit- és nem volt nyomási pontom- csak csodálatos!
Ezenkívül a balerinák nagyszerű modern kialakításúak és annyira könnyűek. Kérjük, tartsa fenn. Csodálatosnak tartom, hogy a ZAQQ cipőt nem kell be kell futtatni. Minden bizonnyal nagy segítség van mindenkinek, akinek problémái vannak a lábaddal, és nem akarja megcsinálni elegáns formatervezést. Legjobb cipő!
Kérjük, kínáljon sötétkék balerinákat is, sötét talppal, például a csavarral vagy a suqarral. Azonnal megveszem őket.


Vissza a blogba
1 / 3