Vevői tapasztalatok télen Zaqq mezítláb cipővel

Kundenerfahrungen im Winter mit ZAQQ Barfußschuhen

Szeretné tudni, milyen érzés mezítláb cipőt viselni télen? 

Ügyfél vélemények télen

Ügyfeleink kipróbálták és izgatottak! A hideg és a hó ellenére hangulatos lábakról szólnak, és egy teljesen új futó érzés, amelyet a cipőnk télen kínál.

Engedje meg, hogy inspirálja a véleményét, és fedezze fel, hogy a mezítláb cipők gazdagíthatják a téljét!

Nyugodtan érezd, érezzük a zaqq -ot.

 

Meleg mezítláb cipő téli fekete  

Meleg és anti -szlip 

Eltekintve attól, hogy kényelmesek és melegek, inspirálnak, mert a talp annyira csúszós.

Próbáltam őt jegesben, és mindig biztonságban éreztem magam. Soha nem volt ilyen cipőm.

- Karin a qore -tól a tél közepén fekete -

>> qore << 

 

Meleg mezítláb cipő téli férfiak fekete 

Nincs izzadás, nincs Müffeln

Szeptemberben vettem a Prequel 21 -et. Azóta szinte minden nap viseltem őket (kivéve a nyáron és a túrázást), és mindig csodálkozom: nincs izzadás, nincs Müffeln - még két év után sem.

A felső valóban érzéketlen a szennyeződésre, csak törölje le nedves, kész. Ötletes találmány. [...]

Az egyetlen hátrány: Sajnos csak egy színben kapható, különben már egyszerre egyidejűleg lennék.

- E. Biebrich a prequel téli vegán fekete -

>> előzmény <<   

 

Fekete téli mezítláb cipők nők

Minden centet megéri

Már több mint egy éve van a cipőm, és mindenkinek ajánlhatom ezt a cipőt. Nagyon melegen tartják, ha kint hideg van - eleinte kételkedtem benne a vékony talpon -, de a kétségeimet nem erősítették meg. Természetesen azt is el kell mondanom, hogy -10 fokos hőmérsékleten sokkal kényelmesebben érzem magam további vastag zoknit, de ez a tisztán szubjektív szenzációm. Mivel ez szintén a lábágy szőrén van, nagyon melegen tartanak - nagyon alacsony hőmérsékleten, de legkésőbb vastag zoknival. A cipő vágása szintén lehetővé teszi ezt anélkül, hogy bármilyen módon érezné a lábát. Nagyon kényelmesen futnak. Soha nem éreztem magam olyan kényelmesnek egy téli cipőben. ...

... A lábnak van helye, és különösen fel lehet gördülni, és én is tudatosan megyek, mert a talp szép és puha. Még hosszú séták után sem van hátfájásom, ha a cipőmet viseltem. Azt is nagyon pozitívnak tartom, hogy a bőr még mindig puha és sima, mint az első napon. Mindig tisztítóhab és fekete cipőkrémmel gondoltam rá, semmi több. Nincs karcolás, nincs törékeny hely - láthatja a Nappa bőr nagyon jó minőségét. Összességében a 10 -ből 12, már két párot rendeltek meg, amelyeket ma kaptam, és akik illeszkednek, valamint egy kesztyű. Soha nem más cipő, minden cent megéri! ❤️

- Alisa a kvintikus téli vízálló fekete -

>> Quintic <<  

 

Fekete férfi téli mezítláb cipő 

Abszolút felső termék

 Csak 10 éve viseltem mezítláb cipőt, és mindig kipróbáltam a "Téli mezítláb cipőt" az összes lehetséges gyártó közül. Ez valójában azt a felismerést eredményezte, hogy a "téli" és a "mezítláb cipő" két összeegyeztethetetlen ellentét ... valójában az "quintic tél" az első igazi "téli mezítláb cipő", amely megérdemli ezt a nevet! Meglepően meleg, még -10 ° -on is szuper rugalmas, nagy minőségű feldolgozott és hihetetlenül kellemes viselet. A nagyon puha bőr tökéletesen alkalmazkodik a láb alakjához. Tényleg abszolút legfontosabb termék, nagy bók a cipőknek!

 - Markus a kvintikus téli fekete -

>> Quintic <<  

 

Vízálló mezítláb cipő tél

A dolgok mértéke 

Mit viselsz télen a sárban és a hóon keresztül? Az EXPEQ lett az első választásom. Szuper kényelmes és könnyen tisztítható, a vásárlás valóban megéri.

- Thomas az Expeq -Black vízállóan -

>> expeq << 

 

Mezítláb cipő túrázása sok markolattal 

A markolat nagyszerű 

Nagyszerű túracsizma, csúsztatja be és futjon el. Nagyon így van. Nem kell futtatnod. A markolat szintén nagyszerű és vízálló. Az ár mindenképpen megéri. Most remélem, hogy néhány évig ő a társam.

- Marion a Treq teve vízállóságán keresztül -

(Fotók a Treq konyak vízállóságáról)

>> Treq <<  

 

Vízálló vegán mezítláb cipő barna 

A lábak szárazon maradnak és melegen maradnak 

Nagyon elégedett vagyok ezzel a cipővel. Akár nedves rétek, vagy hó, akár a hó, a lábak szárazak és melegek maradnak.

- Katrin az Expeq Vegan Cuoio -n keresztül -

>> expeq << 

 

Szabadtéri mezítláb cipő kék férfiak

Könnyű és szuper markolat 

Miután belépett a legkényelmesebb cipőbe, ami valaha volt. Inkább nem a meleg hónapokra, hanem tökéletes az átmeneti időszakra, és még az első shee -túrával és fagyasztási fokokkal is a lábak kellemesen szárazak és melegek maradtak. A kissé vastagabb talp miatt ez nem az abszolút mezítláb futó érzés, de a cipő könnyű és szuper tapadással rendelkezik. Remélhetőleg a cipő hosszú ideig tart. Vásároljon ajánlást!

- Frank a Terraq Azure vízállóan keresztül -

>> Terraq <<  

 

Üzlet mezítláb cipő tél 

Kellemesen meleg a hóban 

Viselje ezeket a cipőket a második évben. Szuper kényelmes és kellemesen meleg a hóban, egy kiterjedt téli séta a hóban. Megéri a pénzed.

- Werner az Arq Black -ről -

>> arq <<  

Vissza a blogba
1 / 3