Végül megtaláltam a megfelelő szandált

Endlich habe ich die richtigen Sandalen gefunden
Christoph sokkal szebben találja új Qlear Dark -barna -t, mint amit a boltfotókon mutatnak be. De nem csak, hogy ő is meg van győződve a kényelemről, és a nyitott mezítláb cipőt túrákra, mozdulatokra és még az irodában is viszi. Tehát minden lehetőséghez talált egy nyári cipőt.

Örülünk, hogy annyira tetszik a Qlear -nak, és sok szép túrát kívánok vele.


Szeretne jelentést küldeni nekünk a közzétételről is?

Akkor kérjük, írjon nekünk:
we@zaqq.de
__________

Experience-zaqq-Barefoot cipő Qlear-3
Csak körülbelül 6 éve viselek mezítláb cipőt, és teljesen meg vagyok győződve erről a koncepcióról. Eddig elsősorban egy másik cégtől viselt cipőm volt, és lenyűgözte a minőség. Sajnos egy rövid viselési idő után néhány ilyen cipő búcsút mondott, tehát alternatívákat keresek.
Experience-zaqq-Barefoot cipő Qlear-4

Korábban vásároltam cipőt a Zaqq -tól, amely meggyőzött engem kényelmükkel és tartósságukkal.
Régóta kerestem egy mindennapi változatot, már korábban kipróbáltam a szandálokat lábujjszeverelőkkel, de sajnos nem találkoztam vele. Végül megvettem a qlear sötétbarna szandált Zaqq -tól, most ehhez a cipőhöz:

Eleinte megjelenése vonzóbbnak tartom, mint a weboldalon. A cipő robusztus és nagy minőségű benyomást kelt a feldolgozásban és a felhasznált anyagok tekintetében.
A láb közepén lévő tépőzáras rögzítővel ellátott kötés egy szép eszköz, amely biztosítja, hogy a területen semmi sem lépjen át.
A lábujjdoboz elég nagy, szerencsém volt a 45 -ös, a szokásos választásom. A cipő nem csúszik, és nem szorítja be a lábát. A belső bőr kellemesen puha, remélem, hogy nem fog dörzsölni rajta.
Experience-zaqq-Barefoot cipő Qlear-5
Már használtam a cipőt, amikor a 4. emeletre költöztem, több kirándulást kaptam hátam mögött, és rendszeresen az úton tartottam hosszabb kerékpáros túrákon.
Ami pozitívan merül fel, az az, hogy a cipő kevésbé emlékeztet a mezítláb cipőre, mivel a vékony talp látszólag még mindig belsejében van. Ennek eredményeként a talaj érintkezése nem olyan közvetlen, kellemes lesz, de csak kissé párnázott.

Experience-zaqq-Barefoot cipő Qlear-6
Úgy tűnik, hogy a Qlear sötétbarna is a kitartási stresszre épül. A cipő még órákig tartó futás után is kellemes a lábán, nem nyomja meg, és nem ad semmilyen irányt, mint általában mezítláb cipővel.
Experience-zaqq-Barefoot cipő Qlear-4
Ezenkívül a cipő nagyon jól néz ki, és az irodában is viselhető, és mivel a Covid19 az irodában lévő ruházati szabályok nyugodtabbá váltak. Tehát az irodában egy napra nincs probléma.
Következtetés: Ez a Qlear sötétbarna csak a megfelelő számomra. Szellős, kényelmes, elvisel valamit, és jól néz ki.

Vissza a blogba
1 / 3